SHAKLEE SUNGAI BULOH

Pengedar Shaklee Terbaik

5 SEBAB MENGAPA SAYA MEMILIH VITAMIN SHAKLEE

5 SEBAB MENGAPA SAYA MEMILIH VITAMIN SHAKLEE

Saya merupakan pengguna setia produk Shaklee daripada zaman saya bujang sehinggalah mempunyai dua orang cahaya mata. Lebih kurang masuk tahun ke 18. Lama kan !

Hari ni saya akan kongsikan kenapa saya memilih vitamin Shaklee selama ini.

PENGGUNA VITAMIN SHAKLEE TERBAIK LEBIH 18 TAHUN

5 Sebab Kenapa Pilih Supplements Shaklee

1. Produk Shaklee Dihasilkan Daripada Bahan-bahan semulajadi

Semua produk shaklee dihasilkan menggunakan bahan-bahan semulajadi dan berkualiti yang dipantau ketat bermula daripada biji benihnya. Sebab tu la produk-produk shaklee terkenal dengan ‘beyond organic’.

2. Produk Shaklee Terbukti Semulajadi, Selamat dan Berkesan

Setiap bahan yang ingin digunakan perlu melalui 350 ujian untuk memastikan ianya betul-betul berkualiti, bebas bahan kimia, racun perosak etc.

Tak cukup dengan itu je, shaklee yang memang sangat komited untuk memastikan produknya betul-betul selamat dan berkesan mengambil ‘extra miles’ dengan menjalankan lebih 100,000 ujian setiap tahun.

3. Supplements Shaklee Ada ‘Landmark Study’

Produk Shaklee merupakan satu-satunya supplements di dunia yang ada ‘Landmark Study’ – Ujian yang dijalankan oleh pihak ke 3 untuk menguji keberkesanan supplements shaklee.

Kajian yang diketuai oleh Dr Glady’s Block bersama team saintis University Berkeley, California ke atas 3 golongan iaitu pengguna produk shaklee(yang telah mengambil supplements shaklee selama 20,30,40 tahun), pengguna supplements jenama lain dan golongan yang tidak mengambil apa-apa supplements.

Hasil kajian telah membuktikan pengguna supplements shaklee jauh lebih sihat dan kurang risiko penyakit berbahaya berbanding golongan yang amik supplements jenama lain dan golongan yang tidak mengambil apa-apa supplements langsung.

The Shaklee Dietary Supplement Study (A Landmark Study) – Video

https://youtu.be/Xv-BY74dPlU?feature=shared&t=4

4. Inovasi Shaklee Dah Lebih 100 tahun

Vita-lize Shaklee iaitu multivitamin tertua di dunia dihasilkan oleh pengasas Shaklee Dr Forest C.Shaklee. Malah perkataan ‘VITAMIN’ tu sendiri pun berasal daripada Vitalize Mineral(nama lama Vita-Lea). Vita-lea merupakan salah satu bukti Dr Forest C.Shaklee yang sangat komited untuk menghasilkan produk yang berkualiti dan ‘Harmoni dengan Alam Sekitar’ sejak tahun 1915 lagi.

Bukan itu sahaja. Kebanyakan produk Shaklee adalah satu-satunya di dunia. Dihasilkan oleh Saintis dan Pakar Perubatan terkenal dunia. Dipatenkan dan hanya boleh didapati di Shaklee.

NUTRIFERON DIHASILKAN OLEH PAKAR IMUNOLOGI DUNIA SELEPAS KAJIAN SELAMA 40 TAHUN

5. Produk Shaklee Terbukti Berkesan

Bukan setakat terbukti melalui ujian klinikal dan Landmark Study, supplements shaklee juga diamalkan oleh ramai atlit Olimpic yang telah memenangi pemenang pingat emas dan juga angkasawan NASA.

NASA mengambil produk Shaklee semenjak tahun 2013 lagi sehingga sekarang.

Golongan-golongan ni terkenal dengan ‘tersangat’ sensitif dengan apa je produk yang mereka makan. Tapi dengan vitamin shaklee, mereka bukan sekadar ‘selamat’ malah cemerlang dalam bidang masing-masing.

TESTIMONI PENGGUNA SETIA SHAKLEE DI DUNIA

MASTER VIJI , MASTER NAVEN DAN ANAK MEREKA PENGGUNA SHAKLEE 25 TAHUN
PENGGUNA SHAKLEE LEBIH 60 TAHUN DI USA
BERSAMA LEADER SHAKLEE JEPUN YANG DAH AMBIL PRODUK SHAKLEE LEBIH 45 TAHUN

Alhamdulillah, bukan calang-calang vitamin kan. Sebab tu saya bukan sahaja konsisten ambil vitami Shaklee. Tapi berani untuk kongsikan dengan orang sekeliling juga.

Benda nak masuk dalam badan mesti pilih bukan sekadar harga. Tapi keselamatan, kualiti dan keberkesanan jangka masa pendek dan juga panjang.

So kalau korang nak pilih supplements, pastikan korang pilih Shaklee ye. Dannn kalau nak beli produk shaklee pastikan pilih saya sebagai pengedar shaklee supaya korang dapat bimbingan untuk pilih vitamin shaklee yang sesuai dan terbaik untuk keperluan korang.

CLICK DAFTAR AHLI SHAKLEE UNTUK JADI AHLI SECARA PERCUMA

Perlukan bantuan? 

Contact saya AZATUL – 016-2876196

(Click to WHATSAPP).

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

COD area: Sungai Buloh, Puncak Alam, Subang Bestari, Bukit Jelutong, Kota Damansara dan sekitarnya POS ke seluruh Malaysia

One thought on “5 SEBAB MENGAPA SAYA MEMILIH VITAMIN SHAKLEE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: