SHAKLEE SUNGAI BULOH

Pengedar Shaklee Terbaik

KERJA DARI RUMAH PALING BEST

KERJA DARI RUMAH PALING BEST

Duduk rumah ni memang syok kalau sambil boleh buat duit kan?

Terutama dengan produk yang memang kita sendiri adalah pengguna. Ada pengalaman sendiri. Dah rasa kesan sendiri. Itu lagi power.

Nak cari Kerja Dari Rumah Paling Best?

Aza juga masa mula-mula mencari peluang menceburi bisnes, salah satu kriteria ialah ia BOLEH DIBUAT DARI RUMAH, tak memerlukan komitmen yang tinggi, tiada overhead cost yang akan membebankan di masa hadapan.

Nak tahu tak bisnes apa yang kita boleh kerja dari rumah ni ?

Pengalaman Saya Buat Kerja Dari Rumah

Syukur Alhamdulillah, sejak tahun 2012, saya telah menjalankan Bisnes Online Shaklee. 

Saya join Ahli Shaklee bermula sebagai pengguna sahaja pada tahun 2005. Bila dah join, barulah saya nampak peluang besar yang ada dalam Shaklee ni. 

Daripada seorang yang tak ramai kawan dan masa hanya dihabiskan dengan sibuk bekerja, keluar pergi pagi balik malam. Alhamdulillah dengan Bisnes Online Shaklee, saya berjaya resigned dan jana income 4 hingga 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Kenapa Saya Pilih Bisnes Shaklee Bekerja Dari Rumah?

1.Boleh dibuat di mana-mana saja

SAMBIL TENGOK ANAK-ANAK BELAJAR PUN BOLEH BUAT BISNES

Bisnes ni boleh dilakukan di mana-mana sahaja. Sama ada kerja dari rumah, cafe, belajar, sambil tunggu anak-anak balik sekolah pun boleh. Yang penting kita ada kesungguhan untuk buat. Ia juga boleh dibuat secara part time dan fulltime tapi masih boleh dapat income.

2. Modal serendah RM35

PILIH ANTARA SALAH SATU CARA. TERUS BOLEH MULA BISNES!

Yup! Bisnes Shaklee ni boleh mula dengan modal RM 35! Daftar ahli dah boleh terus berniaga.

Sangat straight forward. Walaupun anda hanya hanya ingin jadi ahli untuk makan sendiri, anda boleh terus jalankan bisnes terus tanpa perlu bayar yuran lain. Tapi pendapatan boleh berlipat kali ganda.

3. Tidak perlu simpan stok

Bagi penghantaran produk kepada customer, malahan untuk kita sendiri sebagai ahli dan ejen.

Kita boleh buat belian terus melaui sistem website Shaklee dan sistem pengeposan Shakee sangat effective. Customer order, buat bayaran kepada kita dan kita uruskan order di dalam sistem, Shaklee akan menguruskan 100% penghantaran kepada pelanggan.

5 LANGKAH MUDAH BUAT BISNES SHAKLEE DARI RUMAH’
GDEX HANTAR TERUS KE PINTU RUMAH

Kadang bila rasa nak pergi ke office untuk collect produk, pon boleh. Nak buat stok sikit di rumah pun boleh. Tiada paksaan. Ikot kehendak dan keselesaan masing-masing.

Macam produk ni, semuanya customer dah bayar. Aza ke HQ belikan, kita pack dan COD kepada customer saja.

Sebab itulah bisnes Shaklee ni kerja dari rumah yang sesuai untuk orang yang busy, mereka yang bekerjaya ataupun surirumah yang sangat sibuk dengan pelbagai tugasan harian.

BELIKAN ORDER CUSTOMER DI HQ SHAKLEE

4. Boleh kerja dengan anak-anak

Alhamdulillah, antara impian hidup saya adalah untuk bekerja dengan anak.

BOLEH KERJA DENGAN ANAK-ANAK

Syukur Allah makbulkan impian saya ini melalui bisnes Shaklee kerana saya menguruskan perniagaan sendiri. Walaupun ini adalah perniagaan sendiri, kita adalah bos, tetap perlukan komitmen dan disiplin yang tinggi bagi memastikan perniagaan terus berkembang.

Memikirkan waktu mereka kecil tidaklah lama dan ke dua-dua anak saya menyusu badan sepenuhnya. Jadi, saya berazam dan memilih untuk membawa kesemua anak-anak saya ke mana sahaja setiap hari.

IKUT MAMI MASUK KELAS BELAJAR DENGAN SAINTIS & DOKTOR
SIAPKAN KERJA SEKOLAH, SAMBIL TUNGGU MAMI MENGAJAR LEADER SHAKLEE.

5. Syarikat yang Kukuh, Produk Yang Berkualiti

Shaklee Cooperation telah bertapak di dunia selama 100 tahun. Ia sebuah syarikat yang kukuh dan telah memberikan ruang dan peluang untuk jutaan rakyat menikmati hasil perniagaan dan kerjaya seumur hidup untuk bekerja dari rumah.

5. Shaklee Ada 12 Cabang Income! Bukan Sekadar Untung Runcit

Termasuk Car Bonus dan Percutian Percuma. Boleh berpencen dengan Shaklee

Income Shaklee adalah unlimited dari pelbagai sources!

Kita buat, kita lah akan dapat hasilnya.

Dengan menjadi ejen Shaklee, bukan sahaja dapat komisyen daripada jualan persendirian, tetapi kita juga boleh dapat komisyen yang besar apabila mengajar orang lain membina bisnes yang sama dipanggil leadership bonus!

marketing plan yang simple
LAGI RAMAI ORANG YANG KITA BIMBING BINA BISNES SHAKLEE, LAGI BESAR INCOME KITA

6. Bisnes Yang Boleh Diwariskan Kepada Anak Cucu

Shaklee adalah bisnes online yang boleh diwariskan kepada anak cucu. Antara bukti di Malaysia, ada yang sudah mula mewarisi bisnes Shaklee ibu mereka seperti En Aniq.

Bayangkan bisnes yang kita bina dan usahakan daripada sekarang boleh diwarisi oleh anak-anak dan keturunan kita apabila kita tiada nanti. Insha-Allah saya pun usahakan sekarang untuk anak- anak cucu saya di masa depan.

ENCIK ANIQ MEWARISI LEGASI BISNES SHAKLEE DARIPADA ARWAH IBU BELIAU

Inilah sebabnya saya PILIH BINA KERJA DARI RUMAH SECARA ONLINE dengan bisnes Shaklee ni, ianya sangat SIMPLE, SISTEM DAH TERSEDIA, FLEKSIBLE DENGAN CIRCLE YANG BEST!

Apa tunggu lagi, jom join BISNES ONLINE SHAKLEE bersama team MAT sekarang! Kami akan guide anda step-by-step untuk mulakan Bisnes Shaklee anda.

CLICK DAFTAR AHLI SHAKLEE UNTUK JADI AHLI SECARA PERCUMA & TERUS MULAKAN BISNES SHAKLEE ANDA SEKARANG !

Perlukan bantuan? 

Contact saya AZATUL – 016-2876196

(Click to WHATSAPP).

One thought on “KERJA DARI RUMAH PALING BEST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: