SHAKLEE SUNGAI BULOH

Pengedar Shaklee Terbaik

Jana Pendapatan Kedua Secara Online Dengan Insentif Shaklee

Jana Pendapatan Kedua Secara Online Dengan Insentif Shaklee

Kenaikan harga barang dan kos sara hidup akan terus menjadi cabaran utama. Situasi ini menyebabkan ramai daripada kita mula mencari sumber pendapatan kedua sama ada secara bisnes online ataupun melakukan dua hingga tiga pekerjaan dalam satu masa.

Kali ni saya ingin berkongsi peluang untuk kita semua menjana pendapatan kedua RM1500 ke RM5000 sebulan dengan mudah melalui Insentif yang Shaklee tawarkan kepada semua tanpa mengira kelayakan akademik dan status sosial. Asalkan rajin dan cukup syarat. InsyaAllah pasti dapat.

Bestnya Insentif Shaklee, Rugi Kalau Tak Grab!

Sebelum memilih bisnes ataupun syarikat untuk kita letak komitmen masa dan tenaga kita, mesti benda pertama kita nak tahu cari apa kelebihan yang syarikat tawarkan.

Antara INSENTIF SHAKLEE yang sangat best yang Shaklee tawarkan sejak dulu lagi kepada semua Usahawan Shaklee adalah 3C iaitu CASH BONUS, CAR BONUS dan CONVENTION TRIP.

Syukur Alhamdulillah, saya sendiri dah berjaya dapat Insentif Shaklee ni sejak tahun 2012 sampailah sekarang. 

Jom saya share dengan anda apa itu INSENTIF SHAKLEE 3C.

1. PENDAPATAN BULANAN TANPA HAD

Bisnes biasa kita dapat UNTUNG RUNCIT je kan. Tapi dalam bisnes Shaklee, kita boleh dapat lebih daripada untung runcit. Ini kerana Shaklee menawarkan 13 jenis cabang pendapatan untuk semua Pengedar Shaklee.

Anda berpeluang menjana PENDAPATAN TANPA HAD setiap bulan. Bermula dari 2 angka hingga ke 6 angka.

Shaklee ni kita boleh dapat income banyak ni walaupun kita masih baru, tiada team, downline. Asalkan rajin dan buat lebih dapatlah lebih. Saya suka sebab saya ada kebebasan tentukan pendapatan sendiri setiap bulan. Bestkan.

Saya sendiri alhamdulillah dapat bonus lebih banyak daripada pendapatan semasa saya bekerja.

2. INSENTIF KERETA SHAKLEE

Bonus ni antara yang paling menarik dan semua pengedar Shaklee nak rebut. Paling best sebab insentif kereta ni bayar SEUMUR HIDUP!

INSENTIF KERETA DAN INSENTIF KHAS BINA 3 TEAM

Dah la dapat income hasil dari sales. Ni dapat lagi extra minima RM500 Shaklee bagi tau. Nilai bonus ini juga unlimited. Ada yang cecah 5 angka sebulan hanya untuk car bonus! 

Shaklee tak bagi kereta tapi bagi duit. So suka hati la nak buat apa dengan duit tu, Macam saya, duit insentif kereta setiap bulan saya terima tu saya gunakan untuk pendidikan anak-anak.

Lagi best untuk Insentif kereta ni, kalau kita takda team pun boleh dapat. Masa saya mula-mula dapat Insentif kereta baru setahun bisnes. Belum ada team besar lagi. Tapi berjaya buat dan Shaklee bayar daripada Nov 2013 sampai sekarang alhamdulillah.

3. INSENTIF PERCUTIAN PERCUMA SETIAP TAHUN

Sejak 2013 melalui bisnes Shaklee ni juga, setiap tahun syukur Alhamdulillah saya dapat melancong secara percuma dengan Shaklee.

Semuanya fully sponsored by Shaklee, termasuklah tiket flight, hotel dan makanan. Kita hanya perlu bawa diri sahaja.

Yang lagi best. Insentif ni Shaklee berikan juga kepada seluruh ahli keluarga kita termasuk anak-anak, ibu ayah dan adik beradik. Bergantungg kepada berapa tiket yang kita layak. Kita yang buat bisnes. Tapi Shaklee raikan seluruh ahli keluarga kita. Bestkan

Saya juga dapat hadiahkan ibu saya Pakej Umrah dan melancong ke Istanbul Turki dengan Shaklee.

HADIAHKAN EMAK INSENTIF UMRAH DAN ISTANBUL TURKI

So kepada anda yang suka travel, ada impian nak ke Umrah ataupun hantar mak ayah buat Umrah dan nak travel percuma dengan Shaklee, inilah bisnes terbaik yang anda perlu buat.

4. TAMBAHAN INSENTIF SHAKLEE (APRIL-JUNE 2023)

Bermula New Cycle April 2023, Shaklee telah memperkenalkan satu lagi tambahan insentif khas untuk semua ahli baru dan lama yang serius menjalankan bisnes Shaklee yang dinamakan FIELD INCENTIVE PROGRAM APR – JUN 2023.

Maknanya, selain rewards CASH BONUS macam yang saya explain sebelum ni, anda berpeluang dapat tambahan CASH REWARD RM600!

Anda boleh dapat 3 kali RM600 tu. wow dapat RM1800! best sangat.

Apa syarat-syaratnya untuk dapat CASH REWARD RM600?

Kategori 1 : Ahli Shaklee yang BELUM pernah rank-up sebagai Supervisor (first rank in Shaklee). 

Anda perlu Rank-Up sebagai New Supervisor (Group Sales lebih kurang RM10,000) dalam bulan April atau May atau Jun 2023. 

Kemudian anda perlu kekalkan rank Effective Supervisor (Group Sales lebih kurang RM9,000) pada 2 bulan berikutnya berturut-turut.

Kategori 2 : Ahli Shaklee yang SUDAH pernah rank-up sebagai Supervisor. 

Anda perlu Rank-Up sebagai New Senior Supervisor (Group Sales lebih kurang RM15,000) dalam bulan April atau May atau Jun 2023. 

Kemudian anda perlu kekalkan rank Effective Senior Supervisor (Group Sales lebih kurang RM17,000) pada 2 bulan berikutnya berturut-turut. 

Jika anda lepas syarat-syarat ini, anda bakal mendapat tambahan CASH REWARDS RM600 dari Shaklee. Best kan! Dah boleh cover macam-macam komitmen kita.

So, jangan bertangguh lagi, jom join Ahli Shaklee bersama team My Awesome Team (MAT) sekarang.

BISNES TANPA MODAL YANG BERBALOI UNTUK DIUSAHAKAN

Dengan semudah mendaftar sebagai ahli Shaklee sahaja kita berpeluang mempunyai bisnes sendiri dan jana pendapatan lumayan setiap bulan.

Jadi alang alang anda korang yang dah makan Shaklee ambillah peluang ni untuk jana pendapatan . Terbuka kepada semua. yang bekerja nak jana pendapatan kedua buat keluarga atau yang nak buat full time macam saya pun boleh. Sambil sihatkan diri, kita bantu orang lain juga sihat sama-sama.

CLICK DAFTAR AHLI SHAKLEE UNTUK JADI AHLI SECARA PERCUMA & TERUS MULAKAN BISNES SHAKLEE ANDA SEKARANG !

Perlukan bantuan? 

Contact saya AZATUL – 016-2876196

(Click to WHATSAPP).

4 thoughts on “Jana Pendapatan Kedua Secara Online Dengan Insentif Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: