SHAKLEE SUNGAI BULOH

Pengedar Shaklee Terbaik

PAIN RELIEF SHAKLEE LEGAKAN SAKIT SECARA SEMULAJADI DAN SELAMAT

PAIN RELIEF SHAKLEE LEGAKAN SAKIT SECARA SEMULAJADI DAN SELAMAT

Ubat tahan sakit merupakan ubat yang digunakan secara meluas dalam kalangan masyarakat di seluruh dunia, tidak kira muda atau dewasa. Ubat tahan sakit seperti namanya digunakan untuk melegakan sebarang sakit pada tubuh badan seseorang itu tidak kira bahagian luaran atau dalaman.

Global Pain Index Report pada tahun 2020 telah menyatakan bahawa majoriti penduduk dunia sebanyak 63% akan mengambil ubat tahan sakit seperti paracetamol untuk melegakan rasa sakit.

Jadi anda tidak keseorangan jika anda juga turut mengambil ubat tahan sakit apabila nak kurangkan rasa sakit. Namun begitu, anda mesti tahu bahawa pengambilan ubat tahan sakit dalam jangka masa panjang dan kerap. bergantung dengannya akan mengakibatkan kesan sampingan.

Antara kesan sampingan pengambilan ubat tahan sakit seperti paracetamol dan non- steroidal anti-inflammatory drug (NSAID) adalah:

1. Masalah berkaitan kesihatan perut seperti kena gastrik, perut jadi sensitif dan senang sakit

2. Berlakunya peningkatan tekanan darah

3. Boleh mengakibatkan risiko serangan jantung dan strok

4. Meningkatkan risiko masalah buah pinggang

JOM TUKAR PAIN KILLER ORGANIK DARIPADA BAHAN SEMULAJADI

Oleh yang demikian, untuk anda yang ingin mencari alternatif yang lebih selamat, semulajadi dan berkesan untuk membantu redakan kesakitan seperti sakit gigi, senggugut, migraine, sakit sendi dan lain-lain, Pain Relief Caplet keluaran Shaklee adalah pilihan untuk anda.

4 KEISTIMEWAAN PAIN RELIEF SHAKLEE

1. Setiap hidangan mengandungi 1,082 mg ekstrak Boswellia dan 150mg ekstrak Safflower. Ia dicipta supaya selamat diambil dan lembut pada perut. Orang gastrik pun boleh ambil. Malah ianya tidak mengandungi aspirin.

2. Produk ini telah terbukti berkesan dalam kajian saintifik yang ianya mampu menghalang kesakitan secara semulajadi.

3. Formula produk telah dipatentkan oleh Shaklee (U.S Patent No. 7,195,790)

4. Produk ini terbukti berkesan dalam mengurangkan ketidakselesaan dan kesakitan sendi dan otot. Malah kesannya sangat cepat mengikut testimoni pengguna.

TERBUKTI OLEH SAINS

Sebuah kajian dijalankan ke atas 15 pesakit osteoartritis lutut untuk mengambil ekstrak Boswellia selama 8 minggu berturut-turut telah menunjukkan penambahbaikan dalam keadaan osteoartritis mereka. Apa yang mereka dapat lepas konsisten dengan ekstrak Boswellia selama 8 minggu ialah

  1. Kesakitan lutut berkurang
  2. Lebih mudah nak melenturkan lutut
  3. Jarak berjalan kaki lebih jauh dari sebelum ambil ekstrak Boswellia

KEISTIMEWAAN BAHAN DALAM PAIN RELIEF SHAKLEE

keistimewaan Pain Relief Caplet Shaklee yang anda tak akan jumpa produk seumpama ini di mana-mana kerana penghasilan produk telah dipatenkan khas untuk Shaklee sahaja.

Manakalah safflower pula adalah salah satu tanaman tertua di dunia yang telah bertahan selama lebih dari 4,000 tahun. Kebaikan ekstrak bunga daripada Safflower ini adalah sebagai anti-bakteria, anti-virus dan anti-radang. Dalam perubatan tradisional Cina, ekstrak ini juga digunakan untuk tingkatkan peredaran darah.

Selain itu ia juga terkenal untuk masalah

  1. Sakit senggugut
  2. Sakit perut selepas bersalin
  3. Sakit sendi
  4. Osteoporosis
  5. Migraine

Terdapat satu kajian yang menunjukkan safflower melindungi tulang rawan daripada kerosakan untuk anda yang ada masalah osteoartritis.

Dalam Pain Relief Caplet Shaklee ini, ada kedua-dua kandungan ekstrak boswellia dan safflower yang terbukti secara klinikal gabungan bahan-bahan ini meningkatkan keupayaan untuk alternatif tahan sakit 90% lebih baik berbanding hanya menggunakan salah satu ekstrak sahaja.

Inilah keistimewaan Pain Relief Caplet Shaklee yang anda tak akan jumpa produk seumpama ini di mana-mana kerana penghasilan produk telah dipatenkan khas untuk Shaklee sahaja.

SIAPA YANG PERLUKAN PAIN RELIEF SHAKLEE ?

1, Berumur lebih 40 tahun

2. Aktif bersukan

3. Dewasa yang bekerja

4. Ibu yang sibuk

5. Mereka yang bergantung kepada ubat penahan sakit

TESTIMONI PENGGUNA PAIN RELIEF SHAKLEE

SET YANG DICADANGKAN

MACAM MANA NAK BELI SET SHAKLEE?

Kalau anda atau ahli keluarga yang sering sakit kepala atau sering mengamalkan pain killer, boleh suggestkan Pain Relief Shaklee ini.

Perlukan bantuan? 

Contact saya AZATUL – 016-2876196

(Click to WHATSAPP).

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

COD area: Sungai Buloh, Puncak Alam, Subang Bestari, Bukit Jelutong, Kota Damansara dan sekitarnya POS ke seluruh Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: