SHAKLEE SUNGAI BULOH

Pengedar Shaklee Terbaik

PENGEDAR SHAKLEE AKTIF COD SHAKLEE SUNGAI BULOH

PENGEDAR SHAKLEE AKTIF COD SHAKLEE SUNGAI BULOH

Anda nak tahu berkenaan produk Shaklee ? Mencari Pengedar Shaklee yang mempunyai ilmu produk yang betul dan dapat berikan konsultasi terbaik ? Anda nak order produk Shaklee tapi nak saya COD ?

PENGEDAR SHAKLEE CERTIFIED PRODUCT EXPERT

 Saya Azatul Husni merupakan pengguna setia Shaklee lebih 18 tahun. Pengalaman saya sendiri sebagai pengguna sejak tahun 2005 sewaktu bujang sehingga kini dengan 2 cahayamata , dengan izin Allah dapat membantu anda memilih product mana yang bersesuai.

Selepas tahun ke 7 menjadi pengguna, saya mengambil keputusan untuk memulakan bisnes Shaklee saya secara sambilan pada tahun 2012 dan kemudian menjadi kerjaya sepenuh masa 6 bulan kemudian iaitu pada Jan 2013 sehingga kini alhamdulillah.

Bagi memastikan saya sentiasa dapat memberi maklumat serta konsultasi terbaik kepada semua customer dan juga memberikan ilmu terbaik berkenaan produk Shaklee dan kesihatan kepada rakan bisnes dalam team My Awesome Team.

Saya aktif mengikuti semua kelas secara online dan offfline bersama Nutritionist Shaklee berkenaan kesihatan, kelas-kelas produk dan pelbagai latihan serta exam yang dianjurkan pihak Syarikat Shaklee

Diantaranya pada tahun 2015 sebagai Certified Product Shaklee Distributor dan baru-baru ni 2023 sebagai Certified Product Shaklee Expert.

AKTIF BELAJAR DENGAN PAKAR PERUBATAN DAN SAINTIS SHAKLEE

Saya dan anak sulung saya Maryam bersama Saintis Shaklee Dr. Sonhee Park . Semasa event bersama saintis Shaklee yang buat vitamin kanak kanak , Shaklee baby product.

Saya bersama Hana anak ke dua saya sewaktu mengikuti Latihan bagi Kumpulan Sokongan Penyusuan Susu Ibu di Hospital Shah Alam Selangor.

Saya bersama rakan-rakan sekursus sewaktu mengikuti Latihan sebagai Certified Kumpulan Sokongan Penyusuan Susu Ibu di Hospital Sunagi Buloh Selangor.

Bersama Dr Rajbans Sing daripada Pantai Medical Center dan merupakan President Of The Malaysia Wellness Society.

Jemputan exclusive daripada Shaklee ke Breastfeeding Workshop bersama Dr Nurzarina Abdul Rahman merupakan seorang Doctor, Lactation Consultant, Trainer, Parenting Education Specialist

Seminar di dalam kelas oleh bekas Ketua Saintis Shaklee Dr Bruce Daggy . Jadi membantu saya lebih jelas kenapa perlu makan supplement, bila masa yang sesuai dan apa yang sesuai untuk anda. Alhamdulillah direzekikan dapat belajar terus dari mereka yang mencipta formulasi produk Shaklee serta pakar dalam bidang nutrisi.

PENGEDAR SHAKLEE AKTIF SUNGAI BULOH

1.Sebelum Pembelian

Saya akan membantu anda dalam memilih produk Shaklee mana yang sesuai dengan masalah anda dan budget anda.

2. Selepas Pembelian

Selepas pembelian saya akan guide cara makan yang betul. Sekiranya anda mendaftar menjadi AHLI SHAKLEE bersama saya. Anda akan dimasukkan dalam group exlusive yang saya akan kongsi pelbagai aktiviti serta kelas daripada pihak Nutritionist Shaklee dan ilmu yang saya belajar.

AREA COD SHAKLEE

Untuk COD SHAKLEE biasa saya akan cod di area Sungai Buloh dan berdekatan. Contohnya Puncak Alam, Subang Bestari, Alam Budiman, Paya Jaras, Kuang, Kundang, Bandar Tasik Puteri Rawang, Bukit Jelutong dan Shah Alam (pada hari sekolah)

Untuk mereka yang tinggal di luar kawasan yang saya nyatakan. Jangan risau. Sebab saya boleh uruskan order anda melalui perkhidmatan runner.

DAPATKAN PRODUK SHAKLEE ANDA SEGERA

Jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee, boleh terus hubungi saya, Pengedar Shaklee Sungai Buloh sekarang, di nombor berikut dengan terus klik link whatsaapp di bawah ya

www.wasap.my/0162876196/NakOrderShaklee

www.wasap.my/0162876196/NakOrderShaklee

One thought on “PENGEDAR SHAKLEE AKTIF COD SHAKLEE SUNGAI BULOH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: