SHAKLEE SUNGAI BULOH

Pengedar Shaklee Terbaik

HARI RAYA OPEN HOUSE 2023

Sudah 2 minggu berlalu sambutan Hari Raya tahun 2023 yang saya sifatkan sebagai terpaling simple. Saya macam biasa takde la buat Hari Raya Open House. Cuma akan meraikan jemputan sekiranya ada sedara mara ataupun kawan-kawan yang menjemput.

Alhamdulillah tahun ni saya berkesempatan meraikan jemputan Hari Raya Open House salah seorang customer Shaklee yang saya dah anggap macam adik sendiri iaitu Hafizah di Puncak Alam.

Meriah menu Open House Fizah. Ada satay, nasi lemak, laksa sehingga ke kambing golek. Siap balik tu anak-anak dapat duit raya lagi.

Terima kasih Fizah kerana menjemput kami sekeluarga. Moga ukhuwwah ni berpanjangan sehingga ke Syurga dan jadi saham untuk kita di sana nanti.

VITAMIN JANGAN DILUPA

Memang sedap semua menu di Hari Raya kan. Tapi jangan lupa untuk jaga kesihatan dan nikmati lah juadah raya dengan berpada-pada.

Ditambah musim raya kali ni kan ujian dengan musim panas terik. Jadi balik daripada open house saya akan pastikan ambil semua Vitamin Shaklee bersama Air Performance Drink.

Nak tahu lebih lagi vitamin Shaklee apa yang saya ambil untuk musim perayaan ni. Jom baca cara nak kekal SIHAT, KURUS DAN CANTIK DI HARI RAYA DENGAN SHAKLEE

SELAMAT HARI RAYA SHAKLEE SUNGAI BULOH

Haa. Nak beraya dengan Shaklee jugak? Jangan malu, jangan segan. Boleh contact Aza ya.

CLICK DAFTAR AHLI SHAKLEE UNTUK JADI AHLI SECARA PERCUMA

Perlukan bantuan? 

Contact saya AZATUL – 016-2876196

(Click to WHATSAPP).

#NextLevelBlogging

#BlogMegaShaklee

#ShakleeThrive2023

#ShakleeTriumph2023

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: