SHAKLEE SUNGAI BULOH

Pengedar Shaklee Terbaik

Fakta Bonus Shaklee

Fakta Bonus Shaklee

FAKTA BONUS Shaklee
****

1. sebulan sekali akan dapat setiap 14hb. kadang kadang lebih awal, macam harini 13hb dah masuk.

2. bonus ni bukan dibahagi dengan team. setiap orang dapat bonus masing masing yg Shaklee bagi. ada setengah bisnes, bonus tu diberi utk satu team, nampak macam jumlah banyak tapi kena bahagi. kalau Shaklee, ia 100% milik kita tak kira lah berpuluh ribu ke ratus ribu ke.

3. bonus Shaklee, upline tak ambil bahagian downline. Downline dapat % yang dia layak. Makna nya sistem bonus Shaklee ni yang paling adil dan saksama.

4. Bonus shaklee adalah INFINITY. tiada paras siling. tiada bonus/gaji mati. contoh kerja kita ada gaji mati. jawatan tertentu ada gaji matinya. dalam Shaklee, tiada limit. bonus akan makin besar jika team dan sales kita makin banyak.

5. Bonus Shaklee diberi dari sales bukan dari recruitment/ head hunting.

6. shaklee tak pernah miss bayar bonus setiap bulan

7. Payslip bonus Shaklee ‘laku’ atau boleh digunakan untuk buat loan sprti loan kereta, motor atau rumah.

8. Bonus Shaklee paling sikit RM25+-. Paling banyak; tiada. kerana bonus kita tiada had maksimum.

9. Bonus dibayar terus masuk ke akaun bank kita yang didaftarkan semasa kita jadi ahli.

10. Bonus paling minimum ialah 5% dan up to 21% bergantung pada sales team masingĀ²

11. Bonus Shaklee ada 12 jenis bonus, bukan hanya Personal Bonus..tapi ada lagi bonus lain seperti Net Personal Bonus, Leadership Bonus, Infinity Bonus dan lain2 lagi

12. car bonus shaklee dapat seumur hidup skali bila dah layak. bukan sekadar 3-5 tahun saja .

banyak lagi, kita bagi 12 je dulu. Pendek kata kalau diusahakan ia memang berbaloi baloiii šŸ„°

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: